Werken bij Zorg- opmaat

Vacature zorgmanager (28-36 uur)  

Zorg- opmaat is op zoek naar een ervaren ZORGMANAGER voor 28-36 uur per week.

 Als Zorgmanager geef je dagelijkse leiding en sturing aan een groeiend aantal (specialistische) ambulante begeleiders.  Met hart en ziel zet jij je in om het beste in je team(s) naar boven te halen als het gaat om zorg, begeleiding en ontwikkeling.

Over Zorg- opmaat

Zorg- opmaat is een belangrijke zorgaanbieder in de regio Veenendaal, Rhenen, Ede en in Zuidoost Utrecht. Mensen met een psychische kwetsbaarheid en/of  psycho-sociale problemen begeleiden we op alle levensgebieden om uiteindelijk een zo goed en zelfstandig mogelijk leven te leiden. We zijn een platte organisatie met korte lijntjes, grote flexibiliteit en nauwe samenwerkingen. Kwaliteit van zorg en ontwikkeling daarvan staan altijd op de eerste plaats. Samen met 70 collega’s maken we dagelijks het verschil in onze regio!

Wat we van jou verwachten?

De ambulante teams in Ede staat onder jouw verantwoordelijkheid. Samen met senior-begeleiders stuur je de teams aan en zorg je dat eenieder in zijn of haar kracht werkt. Je bent iemand die blij wordt van korte lijntjes, snelle verbindingen en een goede bereikbaarheid. Als geen ander kun jij een positieve flow creëren en door ontwikkelen met en in je teams!

Naast de aansturing van de ambulante teams in Ede ben je de belangrijke schakel binnen een op te zetten woonproject. In dit woonproject komen in 2025 24 bewoners wonen in een nieuw, eigen appartement. Deze appartementen maken deel uit van een wooncomplex met op de begane grond ruimte voor o.a. horeca. De bewoners ontvangen 24/7 begeleiding en werken mee in de horeca en meerdere dagbestedingsactiviteiten in het gebouw of de wijk hetgeen mede als doel heeft de verbinding in de woonwijk te optimaliseren.

Het is een pre als kwaliteitsmanagement een aanvullende specialiteit van je is en je sturing zou kunnen geven aan de verdere ontwikkeling van het bestaande kwaliteitssysteem binnen de organisatie.

Je bent ondernemend, hebt je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je vindt het leuk om mee te bouwen aan de ontwikkeling van onze groeiende organisatie. Je bent onderdeel van het MT samen met je collega zorgmanager regio Veenendaal/ Rhenen & zuidoost Utrecht, directeur zorg en directeur bedrijfsvoering.

Je bent communicatief vaardig, gesprekken met gemeenten en andere externe partners gaan jou gemakkelijk af. Contact met andere organisaties over samenwerking, ontwikkeling en mogelijkheden zie je als een vanzelfsprekendheid in jouw rol.

Je houdt zicht en controle op cijfers en declarabele uren. Je bent in staat cijfers te analyseren en deze op een positieve wijze mee te nemen in de aansturing van teamleden.

Verder verwachten we:

 • Zelfstandigheid, je collega’s krijgen energie van jou, je schakelt snel en je bent flexibel.
 • Je bent in staat je team te enthousiasmeren, je voelt aan wat een collega of een team nodig heeft en het lukt jou een positieve teamspirit te creëren.
 • Je werkt binnen onze organisatie mee op strategisch niveau en je bent in staat de juiste stappen te zetten binnen onze bedrijfsvoering en het optimaal inzetten van capaciteiten en talenten binnen onze teams.
 • Je bent een manager met aantoonbare ervaring in het aansturen van teams in de zorg. In jou zien de mensen de geboren leider. Doorpakken, doorzettingsvermogen en beslissingen durven nemen is voor jou een vanzelfsprekendheid.
 • Je hebt kennis en ervaring met het aansturen en /of ontwikkelen van een woonproject of beschermd wonen.
 • Je hebt een flexibele houding waarin je altijd denkt in mogelijkheden en oplossingen.

Ons aanbod

 • Prima arbeidsvoorwaarden en een goed salaris op basis uit FWG schaal 65 uit de CAO GGZ
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Mogelijkheden voor opleidingen
 • Telefoon en laptop in bruikleen
 • Een goed fiets- en scooterplan
 • Regelmatig lunchen en borrelen we met elkaar!
 • Werken in een leuke & positieve organisatie die onze collega’s beoordelen met een 8,9 in ons laatste MTO

Bij Zorg- opmaat krijg je vrijheid en flexibiliteit, werk je vanuit een gezellig en net verbouwd kantoor in Ede. Jouw inzet doet ertoe en je input, ervaring en kennis gebruiken we in de ontwikkeling van onze zorg en onze organisatie!

 

Solliciteren en informatie
Ben je geïnteresseerd? Stuur je cv en een korte motivatie naar: 
info@zorg-opmaat.nl
. Deze vacature blijft online tot de juiste kandidaat gevonden is. Neem voor meer informatie contact op met Carola Twilt (06-21489025) of Richard Henken (06-46200599). 

 

Een assessment zal onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

w

Werken bij Zorg op Maat

Bij Zorg- opmaat krijg je vrijheid en flexibiliteit, werk je vanuit ons gezellige kantoor in Veenendaal of Ede, waar we met collega’s samen tot het uiterste gaan om het hoogst mogelijke te bereiken in elke clientcasus. Jouw inzet doet ertoe en je input, ervaring en kennis gebruiken we in de ontwikkeling van onze zorg!