Ons team

Gedreven professionals

Als professionals van Zorg- opmaat zetten we ons in voor de beste zorg. Als kleinere, flexibele organisatie bieden we begeleiding op een manier die bij grote organisaties vaak niet mogelijk is. Bijvoorbeeld ’s avonds. We werken veel samen met andere hulpverlenende instanties om onze begeleiding zo goed mogelijk aan te sluiten bij wat je nodig hebt.

We bieden ondersteuning op het gebied van GGZ, LVG, ouderenzorg. Waar nodig, stemmen we onze begeleiding af met andere hulpverleners zoals schuldhulpverleners, bewindsvoerders en therapeuten.

Voor de gemeenten Ede, Rhenen, Veenendaal en regio Zuid Oost Utrecht geven we begeleiding via Zorg in Natura of PGB.

Dit zijn wij

Carola

Ieder mens is uniek. Ik wil graag samen met jou zoeken naar wie je echt bent en wat jouw mogelijkheden zijn.

Naast het bieden van begeleiding, ben ik binnen Zorg- opmaat verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de organisatie.

Richard

Om je verder te kunnen ontwikkelen is financiële stabiliteit heel belangrijk. Of je nu schulden hebt, weinig inkomen of onvoldoende overzicht, ik begeleid jou naar financiële stabiliteit en ik leer je financiële vaardigheden aan. Binnen Zorg- opmaat geef ik daarnaast samen met Carola sturing en leiding aan Zorg- opmaat. 

Marieke

In de begeleiding houd ik van afwisseling. Gesprekken, creatieve werkvormen, handen uit de mouwen, met je mee gaan naar instanties, noem maar op. Ik ben geïnteresseerd in wie je bent en wat je nodig hebt. Soms ga ik met mensen naar buiten, de natuur in.

Marita

Ik ben in mijn element als ik mensen mag begeleiden. Ik loop graag een stukje met ze op in hun leven: meedenken, inspireren, aanmoedigen, helpen uitzoeken. Zodat ze weer zelfstandig verder kunnen.

Bertine

Ik vind het mooi dat mensen me vertrouwen met een heel persoonlijk kijkje in hun leven. Soms is dat moeilijk, soms verdrietig, maar soms ook heel leuk, gezellig en ontspannend. Al deze emoties met de daarbij horende gebeurtenissen, mag ik samen met de ander meemaken en dat vind ik bijzonder.

Steveline

Ik werk vanuit mijn bewogenheid voor anderen, vooruitgang in een begeleidingstracject geeft mij energie! Als coach houd ik van een inhoudsvol gesprek en een oprechte luisterhouding. Mensen ervaren mij als rustig en iemand die goed kan aansluiten.

Evelyne

Ik begeleid mensen met autisme en cognitieve problemen. Ik neem graag de tijd om mensen te leren kennen en samen op zoek te gaan naar de manier van begeleiden die hen helpt. Als dat mogelijk is, ga ik regelmatig met mensen naar buiten om zo het hoofd leeg te maken en plek te krijgen voor nieuwe inzichten.

Lianne

Ik hou van het werken met mensen, van creativiteit en nieuwe dingen bedenken. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te inspireren en ook om uit te dagen een stapje verder te komen. Het mooist vind ik als mensen ontdekken dat ze meer kunnen dan ze dachten en zelfverzekerder verder kunnen. Dat is toch geweldig?

 

Petra

Het leven kan ingewikkeld zijn en veel van je vragen. Als ambulant begeleider ondersteun ik je bij dat wat jij persoonlijk nodig hebt. Samen stellen we prioriteiten en zetten we stapjes richting meer rust, betekenis en ontspanning in je leven. Dát is wat ik jou gun!

Alex

Als ambulant begeleider sta ik graag naast de mensen. Ik geloof dat er binnen de persoonlijke hulpverleningsband vertrouwen en ruimte mag ontstaan, zodat jij je kunt ontwikkelen.

Ik hou van buiten zijn, dieren en muziek. Als het aansluit in jouw proces zet ik dit graag in tijdens de begeleiding.

 

Nanda

Binnen het begeleidingstraject hou ik van dynamiek en diversiteit. Ik vind het bijzonder om mee te mogen lopen in iemands leven en een bijdrage te leveren aan ontwikkelingen naar meer zelfstandigheid en eigenheid. Ik ben betrokken en enthousiast en gericht op mogelijkheden en kansen.

 

Henriette Smit

Henriette

Ik vind het bijzonder om met jou op te mogen trekken. Ik vind het belangrijk om een band op te bouwen en van daaruit samen te werken. Ik kijk niet alleen naar jou, maar ook de mensen en dingen om je heen. Wat beweegt jou tot de keuzes die je maakt? Letterlijk. Beweging en frisse lucht zijn belangrijk om ruimte in je hoofd te krijgen, dit neem ik graag mee binnen de begeleiding.

 

 

Niels

Ik vind het belangrijk om te zien en stil te staan bij wie jij bent en wat jou bezig houdt. Je mag zijn zoals je bent. Vanuit deze basis trek ik graag met jou op en richt ik mij vervolgens op wat je nodig hebt en waar jouw kwaliteiten liggen. Ik vind het mooi om een bijdrage te mogen leveren in jouw proces. Op welk levensgebied dan ook.
In de samenwerking houd ik ervan om stil te staan bij wat er écht toe doet en dit te combineren door samen praktisch aan de slag te gaan.

Gert Jan

Mensen die vastlopen hebben soms net even wat ondersteuning nodig om weer op gang te komen en vervolgstappen te kunnen zetten. Ik vind het tof om die ondersteuning te mogen geven en te mogen helpen op welk gebied dan ook. Verder hoop ik dat het ook nog een beetje gezellig is en ik een manier van werken kan vinden die bij de persoon past. Samen aan de slag met wat er speelt er het beste van maken!

Wendy

Op huishoudelijk gebied, ondersteun ik jou graag, om ervoor te zorgen, dat je in een schoon en leefbaar huis woont. Ik steek mijn handen graag uit de mouwen, ook als ik je kan helpen bij opruimen en ordenen. Indien nodig, vergezel ik je naar afspraken en help ik je met het doen van de boodschappen. Vooral het oprecht luisteren zonder oordeel, vind ik van grote waarde om bij te dragen aan jouw welzijn.

Marije

Als het je niet lukt om financieel stabiel te zijn, dan kan dat stress of zorgen geven. Het gebeurt dan vaak dat je het overzicht verliest op één of meer onderdelen van je leven. Ik vind het fijn om met je mee te kijken, dingen met je uit te zoeken en te leren hoe je financieel stabiel kunt zijn en blijven. Dat doe ik door naast je te staan en te ontdekken waar je kracht ligt, zodat jij deze in kunt zetten om te groeien naar wie je eigenlijk al bent.

Maartje

Soms loop je even vast in het leven, graag kijk ik waar ik jou in kan ondersteunen en loop ik een stukje met je mee. Ik vind het belangrijk dat jij je gehoord voelt en de regie weer in handen krijgt. Wie ben jij en wat heb je nodig? Tijdens de begeleiding zoek ik graag samen met jou waar ik je in kan ondersteunen zodat jij de zorg krijgt die bij jou past.

Esme

Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg. Dat maakt mij duidelijk en betrouwbaar. Ik luister graag naar wat jij te vertellen hebt en vanuit deze situatie brengen wij samen in kaart waar je tegen aan loopt en gaan we samen aan de slag met jouw vaardigheden en mogelijkheden. Ik coach waar mogelijk en ondersteun waar nodig. Vaak binnen de grenzen wat jij op dat moment aankan, soms buiten je eigen comfortzone. Binnen de zorgen van het bestaan is zeker ook ruimte voor een grap, humor geeft soms net dat beetje lucht. 

Rik

Een film grijpt mij wanneer het gaat om echte verhalen. Die spanning bij een nieuwe baan, het liefdesverdriet of de blijdschap als iets heel goed gaat. Als hulpverlener heb ik graag een kleine bijrol in jouw film. Ik sta je graag bij en zie uit naar onze ontmoeting.

Krijnie

Mijn passie zit in het ontdekken van jouw kwaliteiten, wie ben je, wie wil je zijn en wat heb je daarvoor nodig. Hoe laat je de mooiste versie van jezelf zien! Vanuit een vertrouwensband onderzoeken we samen wat je nodig hebt om een volgende stap in je leven te kunnen zetten. Ik loop daarin een stukje met je op en laat je los als het kan!

Ike

Als managementassistente ondersteun ik mijn collega’s bij allerlei administratieve zaken. Ik ben blij dat ik dit bij hen uit handen kan nemen, zodat zij meer tijd kunnen besteden aan het begeleiden van mensen. Ik hou van diversiteit en uitdaging in mijn werk en zit bij Zorg- opmaat op m’n plek. 

Annelie

Wat ik veel zie in de relaties met de mensen om mij heen is dat we soms allemaal tegen de moeilijke dingen in het leven aan lopen. Hoe fijn is het als iemand dan met je mee kijkt. Samen kom je tot andere inzichten. Ik werk graag met je aan je eigen toekomstplan tot je jezelf weer sterk genoeg voelt. In de begeleiding werk ik op basis van vertrouwen en staat jouw proces en kwaliteiten centraal. Mijn doel is jou te ondersteunen, aan te vullen en te bemoedigen.

Mirjam

Wil je meer ruimte in je hoofd en in je huis? Ik denk graag met je mee. Ik sluit aan bij wie je bent en vooral bij wat jíj nodig hebt. Soms is praktisch bezig zijn al voldoende. Soms is er meer nodig om de chaos – die jij ervaart – in goede banen te leiden. Samen zorgen we voor meer overzicht en dus meer rust. En dan kun jij weer verder.

Olga

Waar jij vast loopt, kijk ik met je mee. We maken het niet moeilijker dan dat het soms al is. Met mijn nuchtere en oplossingsgerichte kijk gaan we werken aan jou wensen en doelen zodat jij het leven weer op de rit krijgt. Ik denk niet in hokjes en in vaste kaders. Soms is het nodig om daarbuiten te kijken zodat jij de zorg krijgt die echt bij je past. Samen komen we er, totdat jij mij niet meer nodig hebt!

Myrthe

Eerlijkheid en vertrouwen zijn voor mij belangrijk in onze samenwerking.
Ik kan goed luisteren, ben relaxed en kan je een spiegel voorhouden wanneer ik denk dat je dat nodig hebt.

Mustapha

Is er een probleem of een obstakel waar jij tegen aanloopt? 
Samen kunnen wij dit oplossen, geen probleem is te groot, geen obstakel is te moeilijk. Jou in je kracht zetten en samen doelen behalen is wat wij gaan doen. 
En niet geheel onbelangrijk vind ik dat wij samen tijdens deze unieke reis plezier hebben met elkaar. Jou gelukkig zien is waar ik het voor doe.

Iris

Als sociaal werker kijk ik graag samen met jou waar ik je kan ondersteunen, zodat je uiteindelijk weer zelfstandig verder kunt. Mijn motto als sociaal werker is: ‘niet voor elkaar, maar met elkaar’.

Erika

Ik werk vol enthousiasme mee aan de toekomst.  Soms komt er iets op je pad wat het leven ingewikkeld maakt. Ik wil graag iemand voor jou zijn die met je mee loopt en je helpt regie te pakken. Soms door gesprek, mee naar afspraken en soms door praktisch de handen uit de mouwen te steken. Ik sta voor wederzijds respect en het inzetten van je talenten.

Paulien

Als je even niet zo lekker in je vel zit helpt het om begeleiding te krijgen. Daar wil ik jou graag in ondersteunen en helpen. Ik vind het belangrijk dat jij kan zijn wie je bent. Wederzijds vertrouwen is hierin belangrijk. Samen zorgen we ervoor dat je je weer ok gaat voelen, want daar draait het om!

Frank

Samen kijken we wat jij nodig hebt. We onderzoeken samen wat voor jou werkt en waar jouw talenten liggen zodat jij deze weer in kunt zetten!

Dit doe ik op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en humor.

Zit jij met een zorgvraag? Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met ons op!