Ons team

Gedreven professionals

Als professionals van Zorg- opmaat zetten we ons in voor de beste zorg. Als kleinere, flexibele organisatie bieden we begeleiding op een manier die bij grote organisaties vaak niet mogelijk is. Bijvoorbeeld ’s avonds. We werken veel samen met andere hulpverlenende instanties om onze begeleiding zo goed mogelijk aan te sluiten bij wat je nodig hebt.

We bieden ondersteuning op het gebied van GGZ, LVG, ouderenzorg. Waar nodig, stemmen we onze begeleiding af met andere hulpverleners zoals schuldhulpverleners, bewindsvoerders en therapeuten.

Voor de gemeenten Ede, Rhenen, Veenendaal en regio Zuid Oost Utrecht geven we begeleiding via Zorg in Natura of PGB.

Dit zijn wij

Carola

Ieder mens is uniek. Onze begeleiders zoeken graag samen met jou naar wie je echt bent en wat jouw mogelijkheden zijn. Binnen Zorg- opmaat ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteit van  zorg en stuur ik de teamleiders aan zodat we met elkaar DOEN wat nodig is: Doorpakken, Oprecht, Eerlijk en No Nonsense!

Richard

Financiële stabiliteit is enorm belangrijk. Binnen Zorg- opmaat stuur ik de collega’s aan die jou financiële begeleiding en coaching bieden.
Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en regel ik de financiële kant van onze mooie organisatie!

Marieke

In de begeleiding houd ik van afwisseling. Gesprekken, creatieve werkvormen, handen uit de mouwen, met je mee gaan naar instanties, noem maar op. Ik ben geïnteresseerd in wie je bent en wat je nodig hebt. Soms ga ik met mensen naar buiten, de natuur in.

Marita

Ik ben in mijn element als ik mensen mag begeleiden. Ik loop graag een stukje met ze op in hun leven: meedenken, inspireren, aanmoedigen, helpen uitzoeken. Zodat ze weer zelfstandig verder kunnen.

Bertine

Ik vind het mooi dat mensen me vertrouwen met een heel persoonlijk kijkje in hun leven. Soms is dat moeilijk, soms verdrietig, maar soms ook heel leuk, gezellig en ontspannend. Al deze emoties met de daarbij horende gebeurtenissen, mag ik samen met de ander meemaken en dat vind ik bijzonder.

Steveline

Ik werk vanuit mijn bewogenheid voor anderen, vooruitgang in een begeleidingstracject geeft mij energie! Als coach houd ik van een inhoudsvol gesprek en een oprechte luisterhouding. Mensen ervaren mij als rustig en iemand die goed kan aansluiten.

Evelyne

Ik begeleid mensen met autisme en cognitieve problemen. Ik neem graag de tijd om mensen te leren kennen en samen op zoek te gaan naar de manier van begeleiden die hen helpt. Als dat mogelijk is, ga ik regelmatig met mensen naar buiten om zo het hoofd leeg te maken en plek te krijgen voor nieuwe inzichten.

Lianne

Ik hou van het werken met mensen, van creativiteit en nieuwe dingen bedenken. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te inspireren en ook om uit te dagen een stapje verder te komen. Het mooist vind ik als mensen ontdekken dat ze meer kunnen dan ze dachten en zelfverzekerder verder kunnen. Dat is toch geweldig?

 

Petra

Het leven kan ingewikkeld zijn en veel van je vragen. Als ambulant begeleider ondersteun ik je bij dat wat jij persoonlijk nodig hebt. Samen stellen we prioriteiten en zetten we stapjes richting meer rust, betekenis en ontspanning in je leven. Dát is wat ik jou gun!

Alex

Als ambulant begeleider sta ik graag naast de mensen. Ik geloof dat er binnen de persoonlijke hulpverleningsband vertrouwen en ruimte mag ontstaan, zodat jij je kunt ontwikkelen.

Ik hou van buiten zijn, dieren en muziek. Als het aansluit in jouw proces zet ik dit graag in tijdens de begeleiding.

 

Nanda

Binnen het begeleidingstraject hou ik van dynamiek en diversiteit. Ik vind het bijzonder om mee te mogen lopen in iemands leven en een bijdrage te leveren aan ontwikkelingen naar meer zelfstandigheid en eigenheid. Ik ben betrokken en enthousiast en gericht op mogelijkheden en kansen.

 

Henriette Smit

Henriette

Ik vind het bijzonder om met jou op te mogen trekken. Ik vind het belangrijk om een band op te bouwen en van daaruit samen te werken. Ik kijk niet alleen naar jou, maar ook de mensen en dingen om je heen. Wat beweegt jou tot de keuzes die je maakt? Letterlijk. Beweging en frisse lucht zijn belangrijk om ruimte in je hoofd te krijgen, dit neem ik graag mee binnen de begeleiding.

 

 

Niels

Ik vind het belangrijk om te zien en stil te staan bij wie jij bent en wat jou bezig houdt. Je mag zijn zoals je bent. Vanuit deze basis trek ik graag met jou op en richt ik mij vervolgens op wat je nodig hebt en waar jouw kwaliteiten liggen. Ik vind het mooi om een bijdrage te mogen leveren in jouw proces. Op welk levensgebied dan ook. In de samenwerking houd ik ervan om stil te staan bij wat er écht toe doet en dit te combineren door samen praktisch aan de slag te gaan.

Elrika

Als begeleider werk ik op basis van gelijkwaardigheid. Ik heb in de afgelopen jaren ervaren dat de stap om hulp te vragen en te accepteren dat jij hulp nodig hebt voor veel mensen een hele spannende stap is. Weet bij mij dat niks mij te gek is en dat jij oké bent zoals je bent. Ik kijk graag met jou mee hoe je weer grip kunt krijgen op zaken waarop je de grip bent kwijtgeraakt, zoals financiën, daginvulling, persoonlijk welbevinden e.d. Soms kan dit alles als een berg zijn die jij niet meer overziet en ik help jou graag om die berg stapje voor stapje te verlagen.

Nick

In mijn werk heb ik veel mensen ontmoet die chaos ervaren op, o.a. financieel gebied, in hun leven. Orde scheppen in de chaos, is wat mij hierin uitdaagt. Om samen administratie weer op orde te brengen en te zorgen voor een stabiele financiële situatie. Betrokken te zijn bij jou als mens achter de problemen!

Jet

Ieder mens heeft wel eens een steuntje in de rug nodig. Ik werk graag met jou samen om knelpunten op te pakken en krachten weer op de voorgrond te laten komen. Hierin sluit ik mij aan bij jou als persoon. Vertrouwen, transparantie en wederzijds respect vormen daarin voor mij de basis voor een prettige werkrelatie.

Maartje

Soms loop je even vast in het leven, graag kijk ik waar ik jou in kan ondersteunen en loop ik een stukje met je mee. Ik vind het belangrijk dat jij je gehoord voelt en de regie weer in handen krijgt. Wie ben jij en wat heb je nodig? Tijdens de begeleiding zoek ik graag samen met jou waar ik je in kan ondersteunen zodat jij de zorg krijgt die bij jou past.

Esme

Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg. Dat maakt mij duidelijk en betrouwbaar. Ik luister graag naar wat jij te vertellen hebt en vanuit deze situatie brengen wij samen in kaart waar je tegen aan loopt en gaan we samen aan de slag met jouw vaardigheden en mogelijkheden. Ik coach waar mogelijk en ondersteun waar nodig. Vaak binnen de grenzen wat jij op dat moment aankan, soms buiten je eigen comfortzone. Binnen de zorgen van het bestaan is zeker ook ruimte voor een grap, humor geeft soms net dat beetje lucht. 

Linda

Betrouwbaar, inlevend en persoonlijk; zo zou ik mijzelf in 3 woorden omschrijven. Ik probeer mij in mijn werk als ambulant begeleider in te leven in hoe iets voor de ander moet zijn, dat is mijn uitgangspunt in de begeleiding. Ik streef naar laagdrempelig contact en ik vind humor belangrijk!

Krijnie

Mijn passie zit in het ontdekken van jouw kwaliteiten, wie ben je, wie wil je zijn en wat heb je daarvoor nodig. Hoe laat je de mooiste versie van jezelf zien! Vanuit een vertrouwensband onderzoeken we samen wat je nodig hebt om een volgende stap in je leven te kunnen zetten. Ik loop daarin een stukje met je op en laat je los als het kan!

Ike

Als managementassistente ondersteun ik mijn collega’s bij allerlei administratieve zaken. Ik ben blij dat ik dit bij hen uit handen kan nemen, zodat zij meer tijd kunnen besteden aan het begeleiden van mensen. Ik hou van diversiteit en uitdaging in mijn werk en zit bij Zorg- opmaat op m’n plek. 

Doménique

Ik geloof in de kracht en sterktes van de mens. Door een stevige fundering en basis te creëren sta je sterker als er gebeurtenissen plaatsvinden die je niet had voorzien. Door te luisteren en te sparren kunnen we samen onderzoeken waar jouw kracht ligt en deze benutten. Autonomie, verbondenheid en competentie zijn drie kernwaarden waarin ik kansen zie en mee aan de slag ga. Ik vind het belangrijk dat iedereen gehoord wordt. 

Mirjam

Wil je meer ruimte in je hoofd en in je huis? Ik denk graag met je mee. Ik sluit aan bij wie je bent en vooral bij wat jíj nodig hebt. Soms is praktisch bezig zijn al voldoende. Soms is er meer nodig om de chaos – die jij ervaart – in goede banen te leiden. Samen zorgen we voor meer overzicht en dus meer rust. En dan kun jij weer verder.

Olga

Waar jij vast loopt, kijk ik met je mee. We maken het niet moeilijker dan dat het soms al is. Met mijn nuchtere en oplossingsgerichte kijk gaan we werken aan jou wensen en doelen zodat jij het leven weer op de rit krijgt. Ik denk niet in hokjes en in vaste kaders. Soms is het nodig om daarbuiten te kijken zodat jij de zorg krijgt die echt bij je past. Samen komen we er, totdat jij mij niet meer nodig hebt!

Myrthe

Eerlijkheid en vertrouwen zijn voor mij belangrijk in onze samenwerking.
Ik kan goed luisteren, ben relaxed en kan je een spiegel voorhouden wanneer ik denk dat je dat nodig hebt.

Annemieke

Ik wil jou graag helpen bij het bereiken van stabiliteit in jouw leven. Het geeft mij voldoening wanneer ik jou kan ondersteunen bij het ontwikkelen van vaardigheden en het vergroten van jouw zelfvertrouwen.

Ankla

Als specialistisch ambulant begeleider ondersteun ik je waar jij vastloopt. Ik luister, sluit aan bij jouw behoeften en werk met je samen aan je persoonlijke doelen. Door het creëren van nieuwe perspectieven en mogelijkheden, hoop ik dat je sterker verder kunt. Laten we er samen een leerzaam traject van maken!

Erika

Ik werk vol enthousiasme mee aan de toekomst.  Soms komt er iets op je pad wat het leven ingewikkeld maakt. Ik wil graag iemand voor jou zijn die met je mee loopt en je helpt regie te pakken. Soms door gesprek, mee naar afspraken en soms door praktisch de handen uit de mouwen te steken. Ik sta voor wederzijds respect en het inzetten van je talenten.

Paulien

Als je even niet zo lekker in je vel zit helpt het om begeleiding te krijgen. Daar wil ik jou graag in ondersteunen en helpen. Ik vind het belangrijk dat jij kan zijn wie je bent. Wederzijds vertrouwen is hierin belangrijk. Samen zorgen we ervoor dat je je weer ok gaat voelen, want daar draait het om!

Frank

Samen kijken we wat jij nodig hebt. We onderzoeken samen wat voor jou werkt en waar jouw talenten liggen zodat jij deze weer in kunt zetten!

Dit doe ik op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en humor.

Ibtissam

Vanuit een waarde gedreven mensvisie kijk ik graag met jou mee in je herstelproces, ontdekken we samen jouw krachten en bevorder ik zoveel mogelijk je eigen krachten en regie. Herstel gaat over overwinning en ontdekking, iets waar ik graag in mee kijk.

Rutger

Ik vind het prachtig om de jou te leren kennen in je eigen leefwereld, het proces te doorlopen van wat je wilt, jou  bewuste keuzes zien maken, inzicht  krijgen in wat je hebt ontwikkeld en de stappen die je maakt. En daar onderdeel vanuit mogen maken: dat is bijzonder! Oprechte aandacht voor elkaar, daar sta ik voor. 

Linsy

Ieder mens is uniek, graag kijk ik samen met jou naar wat jij belangrijk vindt in het leven. Samen stellen we doelen op waar jij aan wilt werken. Ik vind het belangrijk stil te staan bij de stappen, groot of klein die al zijn gezet. Deze successen mogen gevierd worden! Ik geef graag raad en advies maar ga altijd uit van wat belangrijk is voor jou, zo werk jij aan je eigen weg naar herstel. 

Gert

Samen met het team proberen we de begeleiding zo goed mogelijk te laten aansluiten bij behoeftes van jullie.

Ik vind het belangrijk dat ik als teamleider onze medewerkers hierin zo goed mogelijk ondersteun en faciliteer.

Annemarie

Ik onderzoek graag met jou waar je goed in bent en waar je nog beter in kan worden of waar jij in kan ontwikkelen! In mijn overtuiging kun je pas echt gaan groeien als je op een positieve manier naar jezelf en je toekomst durft te kijken. Zelf denk ik graag out of the box en loop graag die extra stap met je mee door zaken samen aan te gaan zodat jij kan leren en het uiteindelijk zelf kan gaan doen. Ik ben creatief en innovatief en zet dit graag in tijdens de begeleiding.

Noa

Iedereen heeft in zijn leven wel eens hulp nodig en ik wil jou graag die hulp geven. Van praktische vragen tot vragen die wat lastiger zijn. Samen gaan we hierbij stilstaan zodat jij je gehoord voelt.

Miep

Ik word er blij van als ik verschil kan maken voor jou. Jij staat centraal en ik sluit aan bij jouw vraag. Ik vind het mooi als er vertrouwen ontstaat en we op basis van gelijkwaardigheid met elkaar kunnen omgaan.

Elze

Ik vind het belangrijk om er te zijn voor jou, kijken waar je staat en hoe ik je kan ondersteunen bij de uitdagingen die je ervaart in het leven, dit alles zonder oordeel!
Als nuchter en oplossingsgericht persoon kijk ik graag hoe ik kan aansluiten bij jou behoeftes.

Maaike

Soms kan dat kleine duwtje in de rug het verschil maken. Ik vind het belangrijk dat jij je gehoord voelt en dat je weet dat ik er ben voor jou. Samen is sterker dan alleen en daar bied ik graag de helpende hand in.

Wim

Vanuit mijn rol als gedragskundige kan ik mijn ervaring op de werkvloer laten samenvloeien met mijn visie op zorg: alles ten dienste van de jou.

Khalid

Jouw keuze, zelfstandigheid en autonomie vormen voor mij het uitgangspunt. Van daaruit bied ik je zorg op maat om uiteindelijk op eigen kracht verder te kunnen. Ook wanneer je een taalbarrière hebt of nog niet zo lang in Nederland woont. Juist dan wil ik graag naast je staan om een stap te zetten in de richting van integratie en participatie. 

Stan

Ik ondersteun Zorg- opmaat door data te analyseren. Vanuit data een conclusie trekken over de gezondheid van het bedrijf helpt ons om de goede richting in te slaan. Zo weten we zeker dat we de allerbeste hulp bieden die mogelijk is!

Leo

Ik heb een luisterend oor en probeer zo de vertaalslag te maken naar wat jij nodig hebt en welke doelen je wil bereiken. Uiteindelijk hoop ik je genoeg tools te hebben gegeven zodat je weer zonder mijn hulp verder kan.

Annemarie

Door mijn jarenlange ervaring als ambulante begeleider en budgetcoach kan ik je helpen om weer rust en overzicht te krijgen. Zo neemt de spanning af en kan je weer vooruitkijken naar de toekomst. Ik vind het belangrijk dat je weer vertrouwen gaat krijgen in je eigen handelen, zodat je hier weer zelf controle over hebt.

Eline

Graag luister en denk ik met je mee. Als het even niet gaat, wil ik je ondersteunen en handvatten geven om weer overzicht te krijgen. Zowel praktisch in het huishouden als voor je welzijn. Samen aan pakken! Samen op weg!

Kristie

Ik sta graag naast jou. Ik wil jou ondersteunen bij wat jij als persoon nodig hebt. Ik vind vertrouwen, eerlijkheid en humor belangrijk. Ik luister graag naar jou en samen ontdekken we jouw talenten en knelpunten.

Lise

Ik heb de overtuiging dat iedere individu van waarde is. Ik vind het belangrijk dat je kan zijn wie je bent. Graag kijk ik met jou mee naar wat jij nodig hebt en hoe we jouw kwaliteiten kunnen inzetten. Hierin vind ik wederzijds vertrouwen en respect belangrijk.

Lijanne

Humor, respect en een directe benadering; dat is wat je van mij kunt verwachten. Ik sluit aan bij wie je bent en ik probeer vanuit jouw visie op het leven, je te begeleiden in de soms lastige aspecten van het leven.

Stephani

Ik houd van het werken met gezinnen. Samen gaan we kijken naar wat jouw kind nodig heeft. Mijn motto is: Doe meer van wat werkt! Ik heb veel gewerkt met gezinnen waar autisme, ADHD of hoogbegaafdheid speelt. Mooi om te zien hoe de vertrouwensband tussen ouders en kind kan herstellen!

Eunice

Samen, vanuit gelijkwaardigheid, verbinding en vertrouwen gaan we zoeken naar wat voor jou werkt. Ik hou van kijken naar wat er al goed gaat en hoe we dat kunnen uitvergroten. Samen vieren we elke stap die je maakt, ook al voelt deze heel klein.

Gerald

In de begeleiding vind ik het belangrijk echt contact te maken en een vertrouwensband op te bouwen. Hierin vind ik het belangrijk om goed te luisteren en aan te sluiten bij jouw persoonlijke doelen. Naast de serieuze gesprekken, houd ik ook graag de focus op plezierige zaken in het leven. In ieders leven zijn punten om dankbaar voor te zijn en dat is vaste grond om nieuwe stappen te maken.

Simone

Als praktisch begeleider ondersteun ik jou met allerlei zaken waaronder alles rondom jouw huishouden, maar ook samen boodschappen doen of een bezoek aan huisarts of tandarts.
Ik heb een luisterend oor, en vind het ook leuk om af en toe even lekker naar buiten te gaan of samen een kop koffie te drinken.

Astrid

Als praktisch begeleider ben ik er voor jou om weer overzicht te krijgen in je huis. Ook om een kopje koffie te drinken, samen boodschappen doen of een wandeling te maken. Ik ben rustig, empatisch en vind gelijkwaardigheid erg belangrijk! Samen kijken we naar wat jij nodig hebt!

Gerline

Ik vind het belangrijk in de begeleiding om jou het gevoel je geven gezien en gehoord te worden. Ik houd van duidelijkheid en zeggen wat je doet. Ik kom naast je staan zodat we samen kunnen kijken wat het beste bij jou past.

Zit jij met een zorgvraag? Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met ons op!