Ons team

Gedreven professionals

Als professionals van Zorg op Maat zetten we ons in voor de beste zorg. Als kleinere, flexibele organisatie bieden we begeleiding op een manier die bij grote organisaties vaak niet mogelijk is. Bijvoorbeeld ’s avonds. We werken veel samen met andere hulpverlenende instanties om onze begeleiding zo goed mogelijk aan te sluiten bij wat je nodig hebt.

We bieden ondersteuning op het gebied van GGZ, LVG, ouderenzorg. Waar nodig, stemmen we onze begeleiding af met andere hulpverleners zoals schuldhulpverleners, bewindsvoerders en therapeuten.

Voor de gemeenten Utrechtse Heuvelrug, Rhenen en Veenendaal geven we begeleiding via Zorg in Natura of PGB.

Dit zijn wij

Carola

Ieder mens is uniek. Ik wil graag samen met jou zoeken naar wie je echt bent en wat jouw mogelijkheden zijn.

Naast het bieden van begeleiding, ben ik binnen Zorg op Maat verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de organisatie.

Richard

Om je verder te kunnen ontwikkelen is financiële stabiliteit heel belangrijk. Of je nu schulden hebt, weinig inkomen of onvoldoende overzicht, ik begeleid jou naar financiële stabiliteit en ik leer je financiële vaardigheden aan. Binnen Zorg op Maat geef ik daarnaast samen met Carola sturing en leiding aan Zorg op Maat. 

Marieke

In de begeleiding houd ik van afwisseling. Gesprekken, creatieve werkvormen, handen uit de mouwen, met je mee gaan naar instanties, noem maar op. Ik ben geïnteresseerd in wie je bent en wat je nodig hebt. Soms ga ik met mensen naar buiten, de natuur in.

Marita

Ik ben in mijn element als ik mensen mag begeleiden. Ik loop graag een stukje met ze op in hun leven: meedenken, inspireren, aanmoedigen, helpen uitzoeken. Zodat ze weer zelfstandig verder kunnen.

Bertine

Ik vind het mooi dat mensen me vertrouwen met een heel persoonlijk kijkje in hun leven. Soms is dat moeilijk, soms verdrietig, maar soms ook heel leuk, gezellig en ontspannend. Al deze emoties met de daarbij horende gebeurtenissen, mag ik samen met de ander meemaken en dat vind ik bijzonder.

Steveline

Ik werk vanuit mijn bewogenheid voor anderen, vooruitgang in een begeleidingstracject geeft mij energie! Als coach houd ik van een inhoudsvol gesprek en een oprechte luisterhouding. Mensen ervaren mij als rustig en iemand die goed kan aansluiten.

Evelyne

Ik begeleid mensen met autisme en cognitieve problemen. Ik neem graag de tijd om mensen te leren kennen en samen op zoek te gaan naar de manier van begeleiden die hen helpt. Als dat mogelijk is, ga ik regelmatig met mensen naar buiten om zo het hoofd leeg te maken en plek te krijgen voor nieuwe inzichten.

Lianne

Ik hou van het werken met mensen, van creativiteit en nieuwe dingen bedenken. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te inspireren en ook om uit te dagen een stapje verder te komen. Het mooist vind ik als mensen ontdekken dat ze meer kunnen dan ze dachten en zelfverzekerder verder kunnen. Dat is toch geweldig?

 

Maarten

Samen met jou kijk ik graag naar waar ik jou het beste bij kan helpen, voor mij is het heel belangrijk om naast je te staan en te kijken naar de dingen die goed gaan. Tijdens dit proces vind ik het belangrijk dat er ruimte is om elkaar goed te leren kennen, een goed gesprek, maar ook om praktisch samen iets te doen. Ik ben sportief, actief en enthousiast, waar het kan zet ik dit ook graag in tijdens mijn begeleiding.

Alex

Als ambulant begeleider sta ik graag naast de mensen. Ik geloof dat er binnen de persoonlijke hulpverleningsband vertrouwen en ruimte mag ontstaan, zodat jij je kunt ontwikkelen.

Ik hou van buiten zijn, dieren en muziek. Als het aansluit in jouw proces zet ik dit graag in tijdens de begeleiding.

 

Nanda

Binnen het begeleidingstraject hou ik van dynamiek en diversiteit. Ik vind het bijzonder om mee te mogen lopen in iemands leven en een bijdrage te leveren aan ontwikkelingen naar meer zelfstandigheid en eigenheid. Ik ben betrokken en enthousiast en gericht op mogelijkheden en kansen.

 

Henriette Smit

Henriette

Ik vind het bijzonder om met jou op te mogen trekken. Ik vind het belangrijk om een band op te bouwen en van daaruit samen te werken. Wat beweegt jou tot de keuzes die je maakt? Hoe kan ik daarin met je meebewegen en jou in je waarde laten? En hoe kun jij het best tot je recht komen? Dat vind ik gaaf om samen uit te zoeken en om zo van betekenis te mogen zijn voor jou. Ik maak graag een wandeling en ben muzikaal en creatief. Als dit past zet ik dit ook graag in binnen de begeleiding.

 

 

Niels

Ik vind het belangrijk om te zien en stil te staan bij wie jij bent en wat jou bezig houdt. Je mag zijn zoals je bent. Vanuit deze basis trek ik graag met jou op en richt ik mij vervolgens op wat je nodig hebt en waar jouw kwaliteiten liggen. Ik vind het mooi om een bijdrage te mogen leveren in jouw proces. Op welk levensgebied dan ook.
In de samenwerking houd ik ervan om stil te staan bij wat er écht toe doet en dit te combineren door samen praktisch aan de slag te gaan.

Gertjan

Mensen die vastlopen hebben soms net even wat ondersteuning nodig om weer op gang te komen en vervolgstappen te kunnen zetten. Ik vind het tof om die ondersteuning te mogen geven en te mogen helpen op welk gebied dan ook. Verder hoop ik dat het ook nog een beetje gezellig is en ik een manier van werken kan vinden die bij de persoon past. Samen aan de slag met wat er speelt er het beste van maken!

Joyce

Plezier hebben, kunnen lachen en relativeren. Dat is hoe ik in het leven sta. Vanuit deze houding ondersteun ik jou graag in je hulpvraag. Ik geloof dat het belangrijk is om, ondanks je omstandigheden, vanuit ontspannenheid te kijken welke dingen er in je leven aandacht en prioriteit hebben. Ik help je graag naar jezelf te kijken, realistische doelen te stellen en te beseffen dat er morgen weer een nieuwe dag komt als het vandaag even niet lukt.

Anne

Mijn persoonlijk drive zit hem in het écht doen wat nodig is om mensen in een kwetsbare positie verder te helpen. Ik denk niet graag in hokjes, geen enkel mens en geen enkele situatie is namelijk hetzelfde, daarom is maatwerk ook zo belangrijk.
Financiële zorgen en schulden geven veel stress en kunnen maken dat je minder goed slaapt of dat je sombere gedachtes hebt. Ik ben gespecialiseerd in financiële begeleiding, budgetcoaching en schuldhulpverlening. Vanuit Zorg Op Maat kijk ik samen met jou naar de meest passende inzet en mogelijkheden voor jouw situatie. Of dit nu is om helderheid te krijgen in jouw inkomsten en uitgaven, een oplossing te vinden voor de schulden, of om het financieel beter geregeld te krijgen. Samen werken we toe naar een structurele, stabiele financiële situatie, want als de zorgen afnemen, komt er weer ruimte voor groei. 

Zit jij met een zorgvraag? Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met ons op!