Werken bij Zorg- opmaat

Specialistisch ambulant begeleider Beschermd Thuis  

Zorg- opmaat zoekt een specialistisch ambulant begeleider voor 24-36 uur per week in het Team Beschermd Thuis.

Als specialistisch ambulant begeleider begeleid je volwassen cliënten die zelfstandig wonen en daarbij gebruik kunnen maken van 24/7 begeleiding. Je stelt samen doelen op waar je naar toe werkt samen met hen. Onze begeleiding is gericht op mensen met een psychiatrische achtergrond, ernstige psychosociale problemen, een licht verstandelijke beperking of een verslaving. Begeleiding vanuit
Zorg- opmaat is gericht op stabiliteit, ontwikkeling en herstel. Ieder mens is uniek en mag zijn wie hij is, samen met de cliënt ga je op zoek naar zijn mogelijkheden en de maximale benutting daarvan. De cliënten beschermd thuis zijn woonachtig in Veenendaal, Rhenen en Ede.

 

Over Zorg- opmaat

Zorg- opmaat biedt naast ambulante begeleiding in de regio ook 24/7 begeleiding in de wijk. Een eigen team beschermd thuis is in opbouw en ontwikkeling. Samen met 5 collega’s bouw je verder aan dit team wat eerder dit jaar gestart is onder leiding van een collega senior. Je werkdagen zijn veelal regelmatig. Doel van beschermd thuis is om mensen in hun eigen omgeving te laten wonen met de ondersteuning en begeleiding die hier nodig voor is om uiteindelijk wel een zo goed en zelfstandig mogelijk leven te leiden. We zijn een platte organisatie met korte lijntjes, grote flexibiliteit en nauwe samenwerkingen. Kwaliteit van zorg en ontwikkeling daarvan staan altijd op de eerste plaats. Jouw rol binnen het team is om eerste begeleider te zijn van de cliënten beschermd thuis. Je zet lijnen uit, maakt begeleidingsplannen en werkt nauw samen met de uitvoerende begeleiders die de dagelijkse geplande en ongeplande begeleiding organiseren.   

Wat we van jou verwachten?

In deze functie is zelfstandig kunnen werken belangrijk en sta je stevig in je schoenen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent ondernemend en vindt het leuk mee te bouwen aan de ontwikkeling van onze mooie organisatie. 

Belangrijk is dat je laagdrempelig en flexibel bent en makkelijk contact maakt met cliënten.  Communicatief ben je sterk. Feedback kun je omzetten naar ontwikkeling in eigen functioneren. 

Het opbouwen en onderhouden van relaties en netwerken gaat je goed af. Je bent energiek en het lukt jou mensen te enthousiasmeren. Door jou gaan mensen weer mogelijkheden zien in hun eigen ontwikkeling. Je bent iemand die blij wordt van korte lijntjes, snelle verbindingen en een goede bereikbaarheid en werkt zelf ook volgens deze principes

 Verder verwachten we

 • Een afgeronde zorg gerichte hbo-opleiding (bijv. Social Work MWD).
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Kennis van psychiatrische ziektebeelden, psychosociale en verslaving problematiek 
 • Je hebt een flexibele houding waarin je denkt in mogelijkheden
 • Complexe problematiek zie jij als een mooie uitdaging

Ons aanbod

 • Een goed salaris op basis van de CAO GGZ.
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Mogelijkheden voor opleidingen
 • Een telefoon en laptop in bruikleen van Zorg- opmaat
 • Op z’n tijd samen lunchen en borrelen vinden we belangrijk!
 • Fietsplan

Bij Zorg- opmaat krijg je vrijheid en flexibiliteit, en werken we met elkaar tot het uiterste om het hoogst mogelijke te bereiken in elke clientcasus. Jouw inzet doet ertoe en je input, ervaring en kennis gebruiken we in de ontwikkeling van onze zorg!

 

Solliciteren en informatie
Ben je geïnteresseerd? Stuur je cv op naar info@zorg-opmaat.nl. Neem voor meer informatie contact op met Rik van Dijk, senior van het team Beschermd Thuis (06-41683162) of Carola Twilt (06-21489025)

Het nagaan van een referenties is onderdeel van de sollicitatieprocedure en bij indiensttreding vragen we om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

 

w

Werken bij Zorg op Maat

Bij Zorg- opmaat krijg je vrijheid en flexibiliteit, werk je vanuit ons gezellige kantoor in Veenendaal of Ede, waar we met collega’s samen tot het uiterste gaan om het hoogst mogelijke te bereiken in elke clientcasus. Jouw inzet doet ertoe en je input, ervaring en kennis gebruiken we in de ontwikkeling van onze zorg!