Werken bij Zorg- opmaat

Vacature (specialistisch) ambulant begeleider Ede

Zorg- opmaat zoekt (specialistisch) ambulant begeleider(s) voor 24-36 uur per week.

Als (specialistisch) ambulant begeleider begeleid je volwassen cliënten. Je stelt samen doelen op waar je naar toe werkt samen met hen. Onze ambulante begeleiding is gericht op mensen met een psychiatrische achtergrond, ernstige psychosociale problemen, een licht verstandelijke beperking of een verslaving. Begeleiding vanuit Zorg- opmaat is gericht op stabiliteit, ontwikkeling en herstel. Ieder mens is uniek en mag zijn wie hij is, samen met de client ga je op zoek naar zijn mogelijkheden en de maximale benutting daarvan.

Over Zorg- opmaat

Zorg- opmaat biedt ambulante begeleiding in de regio. Mensen met een psychische kwetsbaarheid begeleiden we op alle levensgebieden om uiteindelijk een zo goed en zelfstandig mogelijk leven te leiden. We zijn een platte organisatie met korte lijntjes, grote flexibiliteit en nauwe samenwerkingen. Kwaliteit van zorg en ontwikkeling daarvan staan altijd op de eerste plaats. 

Wat we van jou verwachten?

In deze functie is zelfstandig kunnen werken belangrijk en sta je stevig in je schoenen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent ondernemend en vindt het leuk mee te bouwen aan de ontwikkeling van onze mooie organisatie. 

Belangrijk is dat je laagdrempelig en flexibel bent en makkelijk contact maakt met cliënten. Communicatief ben je sterk. Feedback kun je omzetten naar ontwikkeling in eigen functioneren. 

Het opbouwen en onderhouden van relaties en netwerken gaat je goed af. Je bent energiek en het lukt jou mensen te enthousiasmeren. Door jou gaan mensen weer mogelijkheden zien in hun eigen ontwikkeling. Complexe casussen zie jij als uitdaging. Je bent iemand die blij wordt van korte lijntjes, snelle verbindingen en een goede bereikbaarheid en werkt zelf ook volgens deze principes

 Verder verwachten we

 • Een afgeronde passende mbo- of hbo-opleiding.
 • Het liefst minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Kennis van psychiatrische ziektebeelden, psychosociale en verslaving problematiek 
 • Je hebt een flexibele houding waarin je denkt in mogelijkheden
 • Kennis van financiële begeleiding

Ons aanbod

 • Een goed salaris op basis van de CAO GGZ.
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Mogelijkheden voor opleidingen
 • Een telefoon en laptop in bruikleen van Zorg- opmaat
 • Op z’n tijd samen lunchen en borrelen vinden we belangrijk!
 • Fietsplan

Bij Zorg- opmaat krijg je vrijheid en flexibiliteit, en werken we met elkaar tot het uiterste om het hoogst mogelijke te bereiken in elke clientcasus. Jouw inzet doet ertoe en je input, ervaring en kennis gebruiken we in de ontwikkeling van onze zorg!

Solliciteren en informatie
Ben je geïnteresseerd? Stuur je cv op naar info@zorg-opmaat.nl. Neem voor meer informatie contact op met Carola Twilt (06-21489025) of Richard Henken (06-46200599). 

Het nagaan van een referenties is onderdeel van de sollicitatieprocedure en bij indiensttreding vragen we om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

 

w

Werken bij Zorg op Maat

Bij Zorg- opmaat krijg je vrijheid en flexibiliteit, werk je vanuit ons gezellige kantoor in Veenendaal of Ede, waar we met collega’s samen tot het uiterste gaan om het hoogst mogelijke te bereiken in elke clientcasus. Jouw inzet doet ertoe en je input, ervaring en kennis gebruiken we in de ontwikkeling van onze zorg!